Despre mine

Fotografia mea
Un mic Boutique Online cu hainutze second-hand,new, vintage & retro la preturi accesibile. Pentru comenzi sau mai multe informatii despre produse aveti la dispozitie mailul meu: sup3rba666@yahoo.com . Comenziile se vor expedia prin colet postal cu plata ramburs (la pretul produselor se va adauga astfel taxa de expediere 8 - 15 RON),pentru comenzi trimiteti un e-mail impreuna cu linkul produsului, insotit de ADRESA COMPLETA, si in scurt timp veti fi contactat pentru confirmare. Nu uitati! La orice comanda de peste 50 Ron beneficiati de un mic cadou! Toate preturile sunt usor negociabile! Have fun!

vineri, 12 februarie 2010

Camasa alba - Must Have!





Camasa alba este, categoric, una din piesele de rezistenta ale dressing’ului nostru. Este la moda inca de pe vremea cand a aparut Coco Chanel si a ei viziune revolutionara despre moda feminina, pana atunci fiind considerata un element al garderobei barbatului. “Debutul” oficial al camasii albe e insa considerata perioada in care in mai toate filmele, si mai in toate pictorialele vremii, nu mai putin celebra Audrey Hepburn o purta, transformand’o intr’un must have.

Indiferent ca porti una cambrata, la o fusta office, sau daca o porti pe a iubitului intr’o dimineata somnoroasa, cu camasa alba poti iesi intotdeauna dintr’o incurcatura vestimentara. Accesorizata corect poate deveni perfecta pentru orice moment al zilei.

Camasuta model superb

Marime: dupa cum vedeti este elastica..deci ar fi potrivita de la un 36 pana la un 42-44

Stare: Noua

Pret: 35 RON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu